Основні етапи організаційної діяльності при відкритті ресторанів, кафе, барів
- Реєстрація юридичної особи в установленому порядку в організаційно-правовій формі, передбаченій чинним законодавством; оформлення майнових права на нежиле приміщення і земельну ділянку і реєстрація їх в установленому порядку;
- Реєстрація контрольно-касових машин в ГНИ (державній податковій інспекції) по місцю знаходження підприємства (ресторану, кафе);
- Оформлення паспорта на вивіску об'єкту (ресторану, кафе);
- Отримання ліцензії при здійсненні видів діяльності, що підлягають ліцензуванню; - Отримання санітарно-епідеміологічного висновку про відповідність санітарним правилам господарської і іншої діяльності, робіт, послуг;
- Оформлення санітарного паспорта на спеціально призначені або спеціально обладнані транспортні засоби для перевезення харчових продуктів;
- Оформлення особистих медичних книжок на працівників ресторану, кафе з відміткою про результати попередніх (під час вступу на роботу), періодичних (2 рази на рік) медичних оглядів і гігієнічної атестації;
- Укладення договору із спеціалізованою організацією про вивіз твердих побутових відходів;
- Отримання сертифікату відповідності послуг вимогам нормативних документів.
|
|
|